mammatillknut

Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Barnmorskan v.29

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 mars 2012 17:14

Igår hade jag tid hos barnmorskan och eftersom att jag var förbjuden att gå på jobbet, så ringde jag till henne för att meddela det. Men efter att ha pratat en stund, tyckte hon att om jag gick raka spåret in och raka spåret ut så kunde jag komma till henne. Så efter jag lämnat Knut på dagis så promenerade jag ner till sjukhuset för att besöka barnmorskan. Både jag och Andreas gillar våran barnmorska väldigt mkt! Hon är hur duktig som helst och hon är rak på sak oxå :) näe hon är verkligen bäst!


Vecka 29 (28 + 1)

- SF-mått: 26 cm

- Hjärtljud: 131 slag/minut

- HB: 120

- B-glu: 5,1


Hjärtljuden låg mkt lägre än vad det tidigare legat, ens inte Knut låg så lågt ngn gång när vi lyssnade. Sen är jag väldigt nöjd för mitt hb ligger på 120 och jag äter INGA tabletter, varken vitamin- eller järntabletter! Så jag är väldigt nöjd över mitt hb :) men det lär säkert sjunka senare och då får jag börja med järntbl, men så länge jag slipper dom är jag väldigt glad! Sen låg bäbisen med huvudet neråt, men fortfarande väldigt rörligt huvud och långt ifrån fixerat. Men det är ju x antal veckor och månader kvar, så den hinner ;)

 
ANNONS
 
sarah

sarah

14 mars 2012 20:41

Hej, här kommer svaret på din fråga om dubbelvagnen.

Vagnen är väldigt smidig att köra för att vara syskonvagn eftersom det är snurrhjul, dock svårt att komma på vissa spårvagnar som inte har någon plats för vagn, men de bussar och spårvagnar som är anpassade för det var det inga problem med.
Det är svårt att få plats i trånga matbutiker som ex konsum och sånna småbutiker och den är svår att få in i en bil då den blir ganska stor, sen beror det ju på hur stort bagaeutrymme man har.

Liggdelen är väldigt smat och hård, min son som inte var en minibebis kunde bara ha den en liten stund innan han växte ut liggdelen på bredden, fick ligga skumt och obekvämt med axlarna när han var ca 3 mån och ändå var han inget fetto baby, utan tycker den är dötrång när man ska på med kläder och i med lite filar och så, i början gick det ju jätte bra, men när de blir aningen större men ändså försmå för sittvagn så var det bara att sälja vagnen eftersom han inte fick plats längre.

Jag skulle helt klart säga att en ståbräda är det bästa av allt, den största slipper att gå, man kommer på alla bussar och spårvagnar, får plats i alla butiker och barnet kan gå och åka lite när som eftersom brädan hängs fast i ett snöre i vagnen bara så den tar ingen extra plats.
Oxh skulle barnet behöva sova är bärsele till den minsta ett bra tips och lägg den stora i vagnen istället beroende på om man kör med en insats istället för liggkorg på vagnen och hur stor barnet är.

jag skulle inte köpa en syskonvagn igen eftersom de endast är smidiga på promenader och tyvärr ingen annan stans, lekparker med, men inte så mycket mer :/

haha sorry för långt svar.

http://1plus1blevbarn.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa Öqvist-Häggström - Torsdag 13 dec 23:41


Idag har vi firat den sista Lucia på några år, William gick det sista Luciatåget på dagis idag :) ...

Av Lisa Öqvist-Häggström - Fredag 7 dec 20:45


Idag efter jobben har vi kört till Luleå å firat Rikard som fyller 40 år! :D ...

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 2 dec 22:18


Idag äre 1:advent, å jäkla vad fort tiden går! Men vi hann iaf en sväng ner på skyltsöndag, som sög mer än vanligt. Dels för att det regnade å ingen snö, men sen för att hela stan var död...... Men ungarna fick lämna sin önskelista hos tomten, rida h...

Av Lisa Öqvist-Häggström - Torsdag 29 nov 21:54


På söndag fick Agnes ont i halsen och fick stanna hemma från skolan på måndag och då Andreas fick vabba med henne. Sen på tisdagen mådde hon bättre och ville tillbaka till skolan. Sen på tisdagkväll kom det hosta å snuva, inte mycket men nog mycket f...

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se