mammatillknut

Alla inlägg under maj 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 maj 2012 13:16

Idag har jag lämnat Knut på dagis kl 07.30, vilket är för oss väldigt tidigt. Jag är van att lämna honom kl 09.00, vilket betyder att vi sover till kl 08.00 dom dagar han ska till dagis. Men idag har jag då behövt stiga upp före kl 07.00 Kan säga att både jag och Knut var trötta när vi kom till dagis. Sen när jag lämnat Knut på dagis, for jag hem och åt frukost med Andreas, sen la jag mig på soffan och vaknade inte först kl 11.00 då Andreas kom in genom dörren och ville ha lunch. Jag sa några ord och sen somnade jag om och vaknade kl 12.00 då Andreas var påväg att fara och hämta Knut från dagis :P vi får väl se hur länge jag kommer att stå ut med att ha honom kl 07.30-12.00, då jag är van att ha honom från kl 09.00-15.00, det är stor skillnad! Och såhär trött har jag inte varit ens i början av graviditeten :P gnällspik? Mmm kanske :P


Magbild från idag 36 + 3

ANNONS

Idag har det blivit ändrade tider på dagis, men kan ju säga att det inte var jag som ville det... får väl se hur det fungerar, håller tummarna på att det fungerar bra. Såhär cool såg Knut ut iaf när vi gick till dagis på morron :) Andreas hade farit iväg med bilen där Knuts solbrillor låg, så han fick låna mina.


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 maj 2012 20:45

Såhär ser det ut när storebror Knut absolut ska hjälpa till med tvätten:


Det som inte syns till vänster i bilden är att han kört med sin bil över en klädhög som var vikt jättefint och sen slängt ut dom precis överallt för att sen börja packa ner dom :P tack för hjälpen Knut!

Ännu en ny måndag och ny graviditetsvecka! Idag äre 27 dagar kvar tills bäbisen är beräknad och nu är över 90% av graviditeten avklarad. Jag mår fortsatt bra, har ingen halsbränna, ingen svullnad, ibland ont i ljumsken, sover hela nätter om Knut gör det - alltså jag behöver inte springa upp och kissa ngt. Så lyxigt känns det som att det är :) magen är ännu inte ivägen när jag tar på mig skorna, det kommer jag ihåg från förra graviditeten att Andreas fick hjälpa mig på med skorna hela tiden. Men det kommer säkert mer mot slutet. Förresten, äre ngn som vågar sig gissa på när bäbisen kommer ut? Jag brukar själv vara skitkass på sånt och har ingen aning om när den väljer att komma :)


Knut har sedan han var sjuk förra gången med 40 graders feber för kanske 4-5 veckor sedan, sovit väldigt dåligt om nätterna. Men nu hoppas jag att det börjat bli bättre, för nu har han i några dagar sovit mkt mkt bättre och han har kommit in i sina gamla rutiner att sova till kl 08.30-09.00 på morgon :) annars så har han under några veckors tid vaknat kl 07.15 i princip varje dag och det är vi ju inte alls vana med. Så vi är glada att han kommit på att sova längre igen :) så på morgon vaknade han kl 09.10 och har bara vaknat 3 gånger inatt. Vilket egentligen låter väldigt mkt, men tro mig just nu så är det väldigt milt att vakna 3 gånger på en natt! Så snart hoppas jag att han kommer tillbaka till att vakna 0-1 gånger som han gjorde innan han blev sjuk.


Igårkväll var bäbisen väldigt aktiv och sen så gjorde den att det ilade REJÄLT 3 gånger! Annars så brukar det ibland bara ila till lite grann, men inte igår då gjorde det ONT! Nu under förmiddagen har vi plockat fram bäbisens kläder i strl 50/56 och börjat tvätta dom :) Knut var inte så himla intresserad av kläderna, utan valde att hitta på annat under tiden. Här kommer en bild från nu på förmiddagen.


Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 maj 2012 21:53

Ikväll är Andreas och ser på hockey hos Lesse, samma gällde igår. Så jag har varit ensam här hemma två kvällar i rad, men jag är ju faktiskt van med sånt :P det som är lite irriterande är att jag är inte ett dugg intresserad av hockeyn och blir väldigt irriterad då det inte finns ngt annat att se på tv :P


Idag har vi inte gjort ngt speciellt, Andreas har varit och hjälpt till med lite bygge hos Knuts morfar och jag och Knut har varit hos hans mormor under förmiddagen. Sen i eftermiddag har vi bara latat oss, det har ju inte direkt varit väder att vara ute. Idag hare nämligen snöat, regnat och sen snöat mera... det är ju bara blötsnö och inget som stannar kvar, men ändå hur kul äre när det snöar i maj?


Igår i det fina vädret gick jag och Knut ut på en promenad som slutade hos Josse, Frida och Hugo. Det en väg som brukar ta max 45 minuter att gå och igår tog det 55 minuter. Bättre än vad jag trodde faktiskt :) sen fick jag inte ont i ljumsken när jag gick och det blev jag ju väääldigt förvånad över! Än kan denna knubbsal ta sig framåt ;D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 maj 2012 10:29

Igår efter dagis så stannade hela familjen ute och lekte en sväng innan det var dax att börja med middagen. Vi gick ner på baksidan och öppnade sandlådan för första gången i år :) den har äntligen tinat fram så att man får upp iaf ena locket! Knut tyckte att det var superkul och var i sandlådan väldigt länge :) under tiden så hann jag och Andreas börja klippa i våra äppelträd, så nu förhoppningsvis får vi ännu mera äpplen än i fjol.


Och stort grattis till Angelica, Björn och storebror Lucas

som fått sin efterlängtade lillebror nu morron kl 04.48 Han

är väldigt söt och liknar sin storebror och hela familjen

Öqvist-Häggström längtar att få träffa den nya familjemedlemen! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 maj 2012 20:03

Idag har jag och Andreas varit en sväng till barnmorskan. Vi pratade inte om ngt speciellt, utan bara lite allmänt om allt och så bokade vi in nästa träff och då ska även prover tas. Bäbisen tryckte väldigt mkt neråt igår och nu sa barnmorskan att den ligger långt ner, men fortfarande ruckbar och inte fixerad. När hon höll på att känna vars bäbisen låg, så var den väldigt aktiv och sparkade mkt. Även när hon lyssnade med dopplern så sparkade den mkt och hon sa att det var en väldigt fin och aktiv bäbis :)


Vecka 36 (35 + 4)

- SF-mått: 33 cm

- Hjärtljud: 136 slag/minut

- HB: ej taget

- B-glu: ej taget

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se