mammatillknut

Alla inlägg under juli 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juli 2012 11:56

Undra när mina gubbar ska bli röda? :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juli 2012 09:16

Redan nu så äre över 22 grader! Jag hade gärna velat fara till stranden, men vi ska på bvc mitt på dagen och sen har jag ingen som följer med oss. Kan inte fara själv jag och barnen, Knut är inte den som sitter stilla :P Andreas är ledig idag, men ska jobba på huset och har därför inte tid att komma ner på stranden.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juli 2012 16:24

Idag har äntligen bloggplatsens app kommit, så självklart måste jag testa den :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juli 2012 11:03

Igår var jag och barnen på strandängesbadet med deras mormor och moster. Knut tyckte att det var roligt att vara där, men han tyckte inte att det var roligt att bada. Han var lite smårädd för vattnet tyvärr =/ men att springa runt runt runt var riktigt kul, han satt inte stilla många minuter :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 juli 2012 08:15

Igår har jag och barnen promenerat ner på stan där vi mött upp deras mormor och moster. Varmt och svettigt var det att gå, äntligen lite värme :D vi bestämde oss för att gå till Vassholmen för att äta lite lunch, eller gå till färjan och åka över till Vassholmen. Det var mycket folk och barn där, eftersom att det var en dag som Emil från Lönneberga var där och busade med barnen :) det är första gången som vi är där i syftet att äta lunch eller ta en fika, men gissa vilka priser det var där och väääldigt dålig meny! Inte ens sallad serverade dom och inte heller någon smörgås fanns att köpa, näe dom får inte många plus det där caféet. Så ett hett tips till Kalixbor med barn som vill fara över till Vassholmen, är att ta med en picknick och sitta i gräset där :) det kommer jag att göra nästa gång.


Knut fick äta varmkorv som kostade 20 kr styck! Vi andra åt varsin våffla

med sylt och grädde för 30 kr styck! Sjuka priser!


Sen när vi skulle åka tillbaka med färjan, gissa vad som händer då. Jo himmlen öppnade sig och det började att störtregna! Men hallå, var det någon som var beredd på det? Näe verkligen inte! Jag tog snabbt fram en filt och satte på Knut, under den satt han och gömde sig för regnet gullungen :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 juli 2012 10:00

Igår i Luleå så fanns det ju en massa kläder som både jag och barnens moster kunnat köpa! Men tyvärr så är denna månads plånbok inte den tjockaste, så därför blev det inte så mycket shoppande. Det vi hittade från Kappahls Newbie- kollektion, var en skitläcker sparkdräkt, så den köpte moster Ida till Agnes! Den kommer hon vara så himla söt i :D jag gillar verkligen Newbie- kollektionen och skulle kunna köpa varenda plagg därifrån! Igår fick Agnes av sin mormor även en Bamsetunika med tights, väldigt gullig. Mycket rosa kläder blire just nu, men det blir väl så när man är i en rosa-bubbla :) den spricker väl säkert någon gång ;)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juli 2012 22:50

Kring lunch så packade jag in ungarna i bilen och drog iväg till Luleå, deras moster Ida satt då på en buss påväg upp från Övik hit till Kalix. Vi bestämde oss för att fara till Luleå och möta upp henne och sen gå omkring på stan tills Andreas slutade jobbet. Han har nämligen fått nytt jobb nu och det är i Luleå. Han fick jobba totalt 5 veckor i Kalix och skulle gå på semester/barnledigt/arbetslös denna vecka, men nixpix han fick jobb istället... visst vore jag väl vara glad över att han har jobb, men när jag sett framemot ledighet tillsammans med honom och barnen, så känns det väldigt surt att jobbet helt plötsligt dök upp just nu... men han ska vara pappaledig på fredagarna, så det känns väldigt skönt iaf :)


När vi plockat upp Andreas från jobbet kl 16.00 drog vi till Max och åt middag. Utanför så fanns det en stor hoppborg som Knut gillade att hoppa i :) men det lustiga var att när det inte var några barn i hoppborgen, ville han komma ut därifrån. Men precis innan han kom ner, så gick det in 3 barn och genast ville han stanna kvar! Knut gillar verkligen att leka med andra barn, spela roll om man känner dom eller inte. Tror att han saknar att vara på dagis och alla sina kompisar där!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juli 2012 10:00

Agnes tycker inte att det är de roligaste att ligga på golvet på magen för att träna nacken, då skriker hon väldigt envist. Men när hon får komma upp på någons bröstkorg, så blire ju genast både lättare och roligare :) hon har blivit så himla duktig tjejjen våran!


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se