mammatillknut

Alla inlägg under juni 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juni 2016 19:40

Idag har vi grillat fläskfilé till middag och vi har ätit ute i det varma, härliga vädret :D jag tror att vi ätit ute fler gånger nu sista veckan jämfört med förra sommaren då det regna hela tiden! Från och med imorgon lovar dom tyvärr kallare väder =/

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juni 2016 13:55

Idag kändes det som måndag, men det är ju torsdag! Men jag är tillbaka på jobbet efter 2 dagars kalasfirande i sommarvärme :) nu dax för arbetsplatsträff och jag har med mig lite rester från kalasen.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juni 2016 21:02

Idag fyller Knut år och självklart har vi firat honom hela dagen lång! :D först har vi tagit en sovmorgon, för att sen småstressa till dagis där dom skulle ha sommarfest och där blev 6-åringarna blev avtackade. Sen när vi kom hem så kom barnens mormor, moster Ida och kusinen Theodore och fullt ös har det varit sedan dess!


Varmt har vi haft även idag med 25 grader, så vi har försökt ligga i skuggan hela dagen. Morgonen började mulet, men sen har molnen dragit iväg och vi har haft sol mestadels hela dagen.


Sen när pappa Andreas kommit hem från jobbet, har vi tagit fram fikat och gottas oss. Knut hade önskat sig en chokladtårta med choklad innanpå och utanpå, självklart fick han det :)


Tack alla som kom och firade Knut på hans 6-årsdag! :D

 

 

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juni 2016 09:13

Idag fyller våran Knut 6 år! :D självklart har vi sjungit för honom och han har fått sina presenter som var en låda full med lego gubbar, minecraft saker, iron man och captain america :) han blev jätteglad över sina presenter! Vi är lediga idag men ungarna har sommarfest på dagis och därför ska dom få fara dit en stund.

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se