mammatillknut

Alla inlägg under april 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 april 2017 07:37

Knuts ena framtand har varit lös i några veckor och på morgonen när han vaknade så var tanden meta lös, den nästan hängde. Jag sa till han att han kan inte ta med sig den tanden till skolan, att den tar vi bort och poff så fick vi bort den :D han var överlycklig att äntligen tappat en framtand på övre tandraden.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 april 2017 11:12

Det är blött och slaskigt, men idag har jag friskvård å då äre bara att gilla läget. Det är ju bättre väder än igår och jag får ju friskluft iaf :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 april 2017 19:42

I eftermiddag har vi farit till barnens morfar på kalas :) fullt ös medvetslös hare varit på ungarna!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 april 2017 06:04

Alltså det var inte roligt att vakna nu på morgonen å se hur det vräker ner snö... det är plusgrader ute och snön blir ju inte kvar, men det känns ändå surt... syns inte på bilden, men det vräker ner snö...

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 april 2017 20:11

I eftermiddag när solen kommit fram så har vi varit ute på baksidan för att försöka få bort lite snö. Det är så sjukt mycket snö kvar fortfarande och nu vill vi har bort den. Så medans ungarna har varit på framsidan å cyklat så har vi varit på baksidan. Lite snö har vi fått bort och det känns skönt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 april 2017 09:44

Idag för 1 år sedan så valde vi att skriva i bloggen om att Knut har ADHD --> här och det känns så skönt när jag läser det jag skrev då för 1 år sedan, för det är så himla sant! Det har hjälpt oss jättemycket att vi gjorde utredningen på honom, dels här hemma men sen även på förskola och nu på skolan. Han har fått jättemycket hjälp på både förskolan och skolan, något som kommer göra det lättare för honom att lyckas istället för att misslyckas.


Men det fanns dom som var och fortfarande är emot oss, korkat av oss att söka fel på honom, korkat att göra någon utredning, vissa barn är snabbare än andra, ni märker honom för livet, en diagnos som är satt kommer att försvåra för honom senare i livet och när man väl satt en diagnos går den aldrig att ta bort. Men vad fan är folk rädda för?? Det är INGET FEL på Knut, han har ADHD. Han är samma gamla goa och glada Knut för det.


Sen på långfredagen berättade vi för Knut om att han har en superkraft som heter ADHD --> här och det är något som han har tagit med ro. Kanske för att han ännu inte är så stor för att förstå hela innebörden med det eller för att han själv inte tycker att det är något som är fel. Vilket stämmer, det är INGET FEL på Knut.


Sen så brukar vi prata ibland om varifrån hans ADHD kommer ifrån och det är inte något som vi vet helt säkert och kanske aldrig kommer att få veta. Det spelar inte så himla stor roll för oss egentligen, för det ändrar inte vem Knut är. Men vi tänker att det är från Andreas sida som den kommer ifrån, dels för att det redan finns på den sidan och dels för att Andreas var ett livligt barn när han var liten. Han satt aldrig stilla, klättrade högt i garderober, gjorde spontata saker och lyckades tex köra bil själv när han var yngre än vad Knut är idag, blev utskickad från klassrummen gång på gång på gång. Så även fast vi inte vet, så tror vi båda två att det kommer från honom. Men va fan spelar det för roll?? Jag tar inte illa upp, Andreas tar inte illa upp, varför ska någon annan göra det??


Så summan av kardemumman är att Knut har ADHD, har haft det sedan han föddes, kommer att ha det resten av sitt liv och vi älskar Knut för den han är!

 


Bio

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 april 2017 21:10

Igår var jag, Agnes och William på bio, vi såg Babybossen :) ungarna har pratat supermycket om filmen å dom var helt överlyckliga när vi skulle se den och dom tyckte den var superbra! Der var planerat att vi skulle fara hela familjen, men en klasskamrat till Knut ville se den med honom idag. Så då blev det vi såg den igår och så har Knut varit med sin klasskamrat idag :) även han tyckte att den var superbra!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 april 2017 11:52

Alltså nu vill vi att alla snö ska bort! Kolla in hur det såg ut igår för 1 år sedan och hur det ser ut idag... tyvärr lovar dom ingen värme ännu, så vi lär ha kvar snön till midsommar känns det som...

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se