mammatillknut

Alla inlägg under april 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 april 2017 21:43

Idag har vi ätit middag hos barnens morfar och sen skyndade vi oss hem för att spela Bingolotto. Ungarna låg nerbäddade i lekrummet å såg på film, medans jag och Andreas spela Bingolotto :)

Det är ju inte så vanligt att jag och Andreas spelar Bingolotto. Men barnens morbror Rikard ville spela med oss och vi sa självklart. Men morbror Rikard gjorde nya planer ;P så vi fick spela själva. Andreas vann en ny lott å jag vann 50 kr = en ny lott, detta tvingar oss att spela det en gång till ;)

Sen mitt i allt fick vi en övernattningsgäst i form av bästa kompisen Svea :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 april 2017 15:03

Idag vare tänkt att vi skulle dra iväg med skotern, men Andreas for för att hjälpa barnens morfar å Peter. Det drog ut på tiden och det blev därför istället korvgrillning på gården :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 april 2017 10:33

Williams hår har vuxit som ogräs, det har blivit långt och varit ivägen framför ögonen hela tiden. Så nu på morgonen har vi klippt honom :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 april 2017 21:37

Idag har vi ätit grillat till middag :D hit kom barnens morfar, morbror Rikard och Peter, mormor och Åke. Det blev grillat med hemmagjord potatisgratäng och till efterätten glass med jordgubbar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 april 2017 13:44

Igårkväll sa Agnes att hon ville göra hål i öronen och på morgonen for vi iväg till gallerian å fixade de :) dom hade bara en där inne som kunde göra hål i öronen, så vi fick ta ett öra i taget, annars brukar dom göra båda öronen samtidigt. Det gick bra, jag såg att det gjorde ont men hon bet ihop å klarade det superbra :)

Efteråt gick vi å fikade för att hon var så duktig. Nu säger hon att hon vill ha nya örhängen när hon fyller 5 år :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 april 2017 09:15

Inatt har påskharen varit förbi med 3 påskägg! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 april 2017 18:51

Vi har ju varit på barnmottagningen och vidareutrett Knut och hans ADHD. Psykologen kunde bekräfta att Knut har en stark ADHD, det är inga tvivel om det. Men hon kunde ta bort autismfrågetecknet och det kändes skönt. Så nu vet vi att han har bara ADHD :)

Idag har vi berättat för Knut att han har en superkraft som gör att han blir supersnabb och den superkraften heter ADHD. Vi kom fram till att nu ska även hans klasskamrater få veta det. Vi har ju i höstas berättat det för alla föräldrarna på föräldramötet, men nu är det dax att även barnen får veta det. Barn är faktiskt väldigt smarta och jag märker när jag hämtar Knut från skolan. Dom märker att det är något annorlunda med Knut, att han är snabbare ich flamsigare än dom flesta, men dom vet ju inte varför.

I eftermiddag har vi farit till barnens mormor där vi blivit bjuden på god påskmiddag och efterrätt :) även barnens morbror Rikard var där.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 april 2017 10:04

Igår var det tänkt att alla barnen skulle sova hos mormor, sen skulle jag och Andreas fara på skotercrossen tillsammans med Emelie och Jens å sen hem till dom för fest :D men jag hade igår en huvudvärk som höll i sig hela dagen och kvällen å sen fick jag även ont i nacken. Så därav huvudvärken antar jag =/

Men Agnes och William fick ändå fara till mormor för att sova och då såg vi på Harry Potter och Halvblodprinsen igårkväll. Nu på morgonen äter vi frukost och ser vi Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se