mammatillknut

Senaste inläggen

Av Lisa Öqvist-Häggström - Tisdag 13 juni 19:47

I eftermiddag har vi varit å firat kusinen Theodore som fyller 4 år idag! :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Tisdag 13 juni 11:20

Knut har inte fått feber, han blev ju varm igårkväll men har klarat sig från feber iaf. Fortfarande hosta och lite halsont, men han är mycket piggare idag. Så fortsätter han vara såhär pigg fåre bli fritids imorgon :)

Småsyskonen har jag promenerat med till dagis på morgonen :) hemma så bråkar dom bara och då får Knut inte vila något, så det är bästa lösningen. Men först har jag jobbat från kl 06.00 tills ungarna vaknat, en stor fördel att man kan jobba hemifrån när det behövs :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 12 juni 21:34

Knut har varit piggare i eftermiddag och även hostan har blivit bättre, men ikväll blev han varm =/ inte feber men varm och det kanske går upp till feber under natten. Så imorgon blire mera vab tänker jag... tyvärr är han inte ensam med ont i halsen, både jag och Andreas har fått ont i halsen nu =/

Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 12 juni 17:06

Idag vabbar jag med Knut, han har haft kvar den kruppliknande hostan fram tills nu på eftermiddagen. Nu äre som vanlig hosta och det känns bra :) vi har hunnit vara en sväng på bvc med Agnes och där hade hon sin 5-årskontroll. Hon var superduktig, allt gick bra och hon fick sin spruta.

Nu är Andreas iväg med ungarna på Agnes fotbollsträning och jag jobbar hemma. Här tidig kväll och slutar kl 19. Skulle egentligen farit till jobbet, men vi har fått strömavbrott där nu i eftermiddag och då blir att jobba hemma istället. Detta är en av fördelarna med mitt jobb som jag älskar!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 12 juni 09:32

På tv alltså ;) ungarna får vänta några veckor till innan dom får sommarlov. Ungarna har längtat efter idag, premiären av barnprogrammet Sommarlov och dom satt som fastklistrade vid tvn när det började kl 09 idag :D

Idag skulle jag ha jobbat en tidig kväll, men Knut har vaknat med en kruppliknande hosta och lite halsont. Så då vabbar jag fram tills att Andreas slutat jobbet och sen får jag på jobbet.

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 11 juni 16:12

Idag har vi haft vattenkrig med vattenballonger, blöta blev vi allihopa :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 11 juni 10:48

Vi börjar denna söndag som vi avslutade lördagskvällen, utomhus i värmen! :D Knut testar sitt fiskespö han fick i present, dom blåser bubblor, hoppar studsmatta, gungar och Andreas snickrar :) älskar sommaren!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 10 juni 12:48

Imorse har varit iväg på en cykeltur/promenad, vi har lämnat av min arbetskamrats cykel som jag lånat igår, sen har vi gått vidare till Knuts kompis för vi lekt en stund innan vi gått hem :) så jäkla härligt med äntligen sommar!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se