mammatillknut

Senaste inläggen

Av Lisa Öqvist-Häggström - Fredag 4 aug 20:57

Idag har vi haft en bra fredag, men det har märkts att vi har en katt mindre.... ingen katt som stod vid ytterdörren å ville ut.... ingen katt som hoppa upp på bänken för att tigga kött när det var framme....

Ikväll har vi haft besök av barnens morfar och Inger, då blev det en öl ute i solen och även kissen Isak ville njuta av solen :) Sen så ska bästa kompisen Svea sova över här, roligt tycker barnen. Medans barnen sett på barnprogram har jag och Andreas suttit ute i solen å passade på att shotta gotta ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Torsdag 3 aug 22:13

Idag fick vi säga hej då till vår älskade katt Max..... veterinären ringde före lunch och berättade att Max inte blivit bättre utan snarare sämre. Fast behandling med dropp så blev han inte bättre, han hade lägre temp idag än igår och när vi kom dit kunde han inte gå..... så vi fick ta det svåraste beslutet någonsin, vi fick avliva honom..... hans liv gick inte att rädda... vår älskade kisse...

Jag och Andreas köpte Max tillsammans för 11 år sedan när vi bodde i Umeå. Vi tänkte först döpa honom till Chip, men det blev Max istället. Han var en svart Devon Rex som för andra var lite skygg, även mot barnen, men mot mig och Andreas visa han sitt riktiga jag och han var en riktig myskatt!

Max var som våran tonåring här hemma och han gick bort alldeles för tidigt, det fanns många år kvar i honom... Vår älskade kisse vad vi saknar honom redan, hur ska vi klara oss utan honom...

När vi kom hem från djursjukhuset fick Isak och Polly säga hej då till honom, dom betedde sig som katter och visade inte att dom brydde sig. Men det kändes ändå rätt att dom fått se honom ligga i lådan... sen begravde vi honom och strax efter vi begravde honom kom det fram en regnbåge
Max 2006-01-24 - 2017-08-03

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Onsdag 2 aug 18:13

Idag på förmiddagen hade jag bokat tid hos veterinären för både Isak och Max. Isak har magrat mycket sista 2 månaderna samt tappat päls och Max har sedan ca 3 veckor tillbaka börjat lukta från först munnen och sen pälsen. Redan innan jag for till veterinären idag märkte jag att det var något fel på Max, bla så fick jag klippa hans klor utan problem och det har nog aldrig hänt.

Väl hos veterinären så undersökte hon först Isak, han har haft höga njurvärden tidigare och det har han fortfarande å kan vara därför han har magrat. Så där blir njurfoder resten av livet, billigt å bra det. Men vi hoppas att hans njurvärden slutat stiga av den maten. 

Men sen var det Max tur att få undersökas och medans han har suttit i buren har han blivit sämre... När jag tog ut honom ur buren så var han alldeles stel i frambenen, stel i nacken, han höll huvudet åt ena sidan och han betedde sig konstigt. Jag sa till veterinären direkt att nu har det hänt något med han och vi båda misstänkte en hjärnblödning. Men vi tog prover på honom och då upptäcktes det VÄLDIGT förhöjda njurprover och veterinären misstänkte då akut njursvikt istället och vi blev remitterade akut till Gammelstads djursjukhus. Jag hoppa in i bilen och körde direkt iväg till djursjukhuset.

På djursjukhuset blev han inlagd med misstanke om kronisk njursvikt med akut insjuknande samt lågt kalium, han blev insatt på dropp med extra kalium. Max blir kvar där över natten åtminstone och så får vi se imorgon hur han mår.

Vi är beredda på att Isak kan dö närsomhelst med sina 14 år, men Max är annars väldigt superpigg och är tonåringen här i huset med sina 11 år. Så att han nu plötsligt blir akut sjuk och kanske inte överlever natten, kommer som en chock för oss!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Tisdag 1 aug 23:41

Denna tråkiga och dåliga väder-tisdag har vi bla hunnit måla naglarna :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Tisdag 1 aug 09:06

Knuts ena framtand har varit lös i några veckor och igår blev den plötsligt väldigt lös, den bara hängde. Den lossnade inte under dagen och igårkväll drog Andreas lös tanden för honom ;) poff så var den borta och Knut fick sätta den i ett glas vatten och nu på morgonen låg det 2 guldtior där :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 31 juli 13:39

På förmiddagen har jag, Agnes och William cyklat ner på stan en sväng för att göra några ärenden :) Jäkla vad tungt det var, jättevarmt ute och så hade jag båda två i cykelvagnen, det gör jag inte om....

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 30 juli 13:29

Igår åkte jag iväg med Emelie, Jens och Kristoffer till Pite havsbad för att se på Per Gessle. Vi hann dricka öl, cider, snapsar, äta middag, se på Gessle och dansa :) det var en rolig kväll, Gessle var helt okej inte superbra men helt okej.

Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 29 juli 15:45

Idag har Emelie dragit mig iväg till Pite havsbad för att se på Per Gessle :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se