mammatillknut

Senaste inläggen

Av Lisa Öqvist-Häggström - Tisdag 30 maj 09:29

Idag jobbar jag kväll! Men först blire vab med en snorig å hostig William :P han har vaknat inatt typ kl 01 och efter det varit vaken ett tag... men nu far vi iväg med storasyster till dagis!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 29 maj 21:30

Knut cykel är helt värdelös...... kedjan hoppar av HELA tiden och han hatar att cykla på den pga detta =/ så typiskt att denna vecka har dom cykelskola på skolan och han kan inte vara med för att kedjan hoppar av hela tiden....... så ikväll ger Andreas det ett försök att laga den åter igen.....

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Måndag 29 maj 13:48

Måndag och ny vecka! Idag jobbar jag delad tur, så jag har hunnit jobba förmiddag och är ledig nu några timmar innan jag avslutar måndagen med jobb. Men först mellis med barnen :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 28 maj 16:26

Knut fyller 7 år nästa vecka och idag har han haft sitt kompiskalas. Det har varit totalt 12 barn här och det har varit verkligen fullt ös medvetslös! Vi har hunnit fika pokebollar (singoallakakor ;) , ätit pokemontårta, haft pokemonjakt och så fick vi avsluta med pokemonfilm. Då det är regn och hela 6 plusgrader idag så har vi ju tyvärr varit inomhus hela kalaset och det har ju lett till lite speedade barn ;)

Jag har gjort tårtan igårkväll och Emelie har gjort pokemonfigurerna som jag satt på tårtan. Supertack för hjälpen med figurerna, det hade jag aldrig klarat av själv :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 28 maj 11:19

Inatt har Knut haft en sovkompis i form av Hampus :) dom var vaken ganska länge, men tillslut somnade dom. Emelie blev kvar ändå till natten, vi hann spela spel, dricka gott och ha riktigt kul! Kan meddela att jag var bakfull när jag vaknade ;) det var inget som vi planerade, utan det blev lite spontanbesök och det var ju skitkul :D


Idag äre ju Mors dag och jag fick sovmorgon. Sen när jag steg upp hade Andreas fixat nybakat bröd, blommor och en Mors dag present :) han har varit i Danmark några dagar med jobbet och där hade han köpt go-choklad åt mig!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 27 maj 22:09

Imorgon har Knut sitt kompiskalas och ikväll har vi gjort i ordning hans tårta, en pokemontårta :) sen kom Emelie förbi med drinkar och nu spelar vi yatzy ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 27 maj 10:46

Agnes har blivit så duktig på att skriva, hon frågar hur man stavar och jag säger vilka bokstäver å hon skriver :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - Fredag 26 maj 09:26

Idag äre fredag och då har vi självklart fredagsfrukost :D idag gjorde Therese en jättegod omelett och den var verkligen höjdpunkten på frukosten!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se