mammatillknut

Senaste inläggen

Av Lisa Öqvist-Häggström - Söndag 9 juli 11:02

William började bli lite långhårig och nu fick håret ryka :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 8 juli 21:54

Idag har barnens morfar varit här hela dagen för att hjälpa Andreas med att snickra här på gården :) verkligen supersnällt, all hjälp behövs då vi har många projekt. Till middag bjöds det på grillat och till efterrätt blev det rabarberpaj gjorda på pallade rabarber. Sen har jag ikväll hunnit kötoppa en stund ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - Lördag 8 juli 15:31

Idag har jag skjutsat Agnes till Siknäs för att sen åka vidare med bästa kompisen Svea till Luleå hamnfest. Även i Siknäs var det hamnfest som vi hann vara med på innan vi lämnade Agnes :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Fredag 7 juli 20:22

Vilken härlig sommardag vi haft idag! Först sovmorgon för mig och Agnes, efter det har vi målat, sen kom William hem och efter en stund kräktes han tyvärr, sen har vi tagit det lugnt och legat i paviljongen där William somnade på mig, efter det har vi ätit grillat och sen efter middagen cyklade vi ner till stan för att äta mjukglass :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Fredag 7 juli 09:46

Idag äre bara jag och Agnes som äter frukost, mormor kom å hämtade William igår för övernattning och Knut blev kvar hos bästa kompisen William för övernattning :) gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Torsdag 6 juli 11:41

Knut är hos bästa kompisen å leker och barnens mormor hämtade precis William, som han har längtat efter att få åka iväg med mormor och sova :) kvar är jag och Agnes. Då det är fortsatt dåligt väder idag med kallt och blåsigt, så ser jag och Agnes på Zootropolis å fikar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - Onsdag 5 juli 20:04

Idag har vi haft huset fullt med barn i princip hela dagen :) först på förmiddagen kom Emelie och pojkarna inklusive Knut och sen när dom farit har det varit fortsätt fullt ös med olika grannbarn :) tyvärr har vi hållt oss inomhus idag då det blåst VÄLDIGT mycket och det har varit typ 7 grader hela dagen...... vart försvann sommaren?!

Av Lisa Öqvist-Häggström - Onsdag 5 juli 09:18

Tomt vid frukostbordet idag! Knut sover hos kompisen Hampus och i gårkväll ville Agnes sova hos kompisen Svea, så hon gick dit :) kvar blev William!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Bröllopet 24/6-2015

Daisypath Wedding tickers

♥ Knut, Agnes & William ♥

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Instagram: mammatillknut

Vi finns på Instagram: Instagram

Bloglovin

bloglovin Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggar att läsa:

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se